Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


sztárlesen

2008.05.03

_Sztárlesen

Adam Sandler lányával, Sadie Madison-nal játszik egy los angeles-i parkban
 
 
 
Pamela Anderson Santa Monicaban vásárol
 
 
Jake Gyllenhaal hollywoodi otthona közelében kocog
 
 
Heidi Klum fiával, Johan Riley-vel
 

 

Marcia Cross és ikrei a People magazinban

 


Na végre! Gyereket vár a hollywoodi díva!?

Úgy tűnik, végre valóra válik Nicole Kidman álma: gyermeket vár férjétől, Keith Urbantől.

A házaspár egy közeli barátja a Woman's Day című amerikai lapnak elmondta: "Nicole és Keith gyereket vár. A hetedik mennyországban lebegnek, amióta megtudták. Nicole egészen a házasságuk napjától erre várt. Semmi másról nem tud beszélni.

A színésznő állítólag meddőség miatt korábban kezeltette magát.

 

 

Daniel Radcliffe leszokóban

 
A Potter fiúnak elég volt a pöfékelésből, más pótcselekvést választott magának: felszolgál a cigi helyett.

Daniel Radcliffe az egyik legrosszabb szokásra állt rá: dohányzik. Azonban jófiúhoz méltóan elhatározta, eltereli gondolatait, és leszoktatja magát. Azért, hogy elfelejtse a dohányzást, úgy döntött lefoglalja minden idejét, és más pótcselekvést választott. Szorgos felszolgáló lett a Harry Potter és a Halott Szentek -című befejező részben. Minden egyes különös italnak feljegyzi a nevét kis füzetében, nehogy tévesszen és véletlenül valami bájitalt vigyen ki a vendégeknek.

Nagy ritkaságnak számít találni egy sztárt, aki még az alantas munkát is elvállalja. Daniel mindeközben azért dolgozik, hogy leszokjon a cigiről és ez dicsérendő. Lelkesen vágott neki a nagy feladatnak, és nagyon boldog volt, mikor le tudott állni a napi 20 szálról.

Különös szokása rendkívül bosszantotta a stábot a Félvér herceg forgatásán. Állandóan rágyújtott, a többiek pedig nem győzték neki mondani, hogy hagyja abba, mert gusztustalan szokás. Az összes barátja, köztük Rupert Grint is figyelmeztették őt a dohányzás veszélyeire, de nem érdekelte. Hosszú éjszakákat beszélgetett át olyan sztárokkal, mint Kevin Spacey és Stephen Fry, és úgy tűnik, nemcsak a tudás ragadt rá, hanem a rossz szokások is.

Forrás: celebrity-mania.com

     
     
 

     

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.